Kosmetický adventní kalendář

Štědrý večer už je neodvratně za dveřmi, vánoční atmosféra všude kolem a všichni už určitě nedočkavě vyhlížíme, co najdeme pod stromečkem. Bude tam i nějaká ta kosmetika? Pokud to už zkrátka nemůžete vydržet a potřebujete si zbývající dny hezky pěkně odpočítat, jděte na to chytře! Kosmetický adventní kalendář je rozhodně tou pravou volbou. Doporučuji kombinovat s klasickým čokoládovým kalendářem, spokojenost je pak dokonalá 🙂

Hoj, ty Štědrý večere,
ty tajemný svátku,
cože komu dobrého
neseš na památku?

pexels-photo-54200

Kosmetický adventní kalendář

Kosmetické adventní kalendáře letos opět nabízí spousta značek. Musím říct, že jsou opravdu povedené, krásné a stylové. Na jejich nejvyšší koncentraci narazíte v Douglasu nebo v Sephoře. Kalendáře většinou obsahují větší množství miniaturek a nějaké produkty v plné velikosti. Jsou cenově zvýhodněné, takže si díky nim můžete vyzkoušet větší množství výrobků za přijatelnou cenu.

Tip: Tyto kalendáře už nejspíš neseženete, ale podívejte se na Kosmetické adventní kalendáře pro rok 2018.

Benefit

Benefit je na poli adventních kalendářů stálicí a určitě velkým favoritem. Letos sice kalendář obsahuje pouze 12 okýnek s produkty, ale zase je jeho cena kolem 1000 Kč příznivější.

benefit-girl-oclock-rock

Clarins

Na naprosto úžasný kalendář letos láká Clarins. Sice za něj dáte 3000 Kč, ale můžete díky němu vyzkoušet celé spektrum výrobků téhle skvělé značky a to se určitě vyplatí.

f_43716_zpsgqd2gntm

Clinique

Další nádherný kalendář představila značka Clinique. Za 2000 Kč vám nabídne k vyzkoušení širokou škálu svých výrobků.

clinique-1150

Sephora

Kalendář od Sephory seženete za 1200 Kč a určitě vás také potěší spoustou miniaturek téhle značky.

sephora-adventskalender

Douglas

Jako poslední tečku přidávám Douglas kalendář, který už je pyšně vystavený na mé poličce a společně si krátíme čas do Vánoc. Seženete ho kolem 1000 Kč a obsahuje 24 produktů od různých značek. Najdete v něm třeba EOS balzám, Venus krémy, vůně Toni Gard a Mercedes-Benz, Douglas tužky na rty a oči a spoustu dalších skvělých přípravků. Zatím jsem s ním velice spokojená a každé nově otevřené políčko mi udělá obrovskou radost.

douglas-kalendar

douglas-kosmeticky-kalendar

Zaujaly vás kosmetické kalendáře? Máte nějaký? Tak se o ně s námi můžete podělit 🙂

Přidat komentář